Ο Σεφ Enricco Pizzano στο CAPRA
Έχοντας γυρίσει όλον τον κόσμο και έχοντας διακριθεί σε ομάδες κορυφαίων σεφ, ο ταλαντούχος Ιταλός Σεφ Enricco Pizzano φέρνει στη Μύκονο όλη του τη μαεστρία για τις γεύσεις της πατρίδας του και δημιουργεί ένα ξεχωριστό μενού για το ιταλικό εστιατόριο CAPRA.
Με αποκορύφωμα τη στενή συνεργασία του με τον Σεφ Luciano Polarini - 3 αστέρια Μichelin - στο Ρίο της Βραζιλίας και με ενδιάμεσες γαστρονομικές στάσεις σε Ρώμη, Μιλάνο, Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο και Λιέγη, ο Σεφ Εnricco Pizzano δημιουργεί μια κουζίνα έντονα απολαυστική.
Η επιλογή των υλικών - με τα περισσότερα από αυτά να έρχονται απευθείας από Ιταλία - η αριστουργηματική εκτέλεση των συνταγών και η τόσο δημιουργική παρουσίαση των πιάτων φανερώνουν το μεράκι, τη βαθιά γνώση και την αγάπη του Σεφ του CAPRA για την υψηλή γαστρονομία.
Δοκιμάστε "Carpaccio di Gamberi", "Risotto di Zucca" ή "Tagliata di Fiorentina al Pepe Verde". Θα καταλάβετε γιατί το CAPRA έγινε από την αρχή το αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο της Μυκόνου και θα συμφωνήσετε με τον August Escofier, έναν από τους μεγαλύτερους Σεφ όλων των εποχών, που πίστευε ότι: «Το καλό φαγητό είναι η βάση της πραγματικής ευτυχίας».